Sem szombaton, sem tegnap nem sikerült a Mikszáth téren kézműves sörhöz jutni, mert a rengeteg érdeklődőre néhány sörcsap jutott, így akár két órát is kellett volna a sorban állással tölteni. Hát, ezt azért nem, inkább a Prága Kávéház terasza a Kálvin téren Krusovicével.
Mostanra több komment foglalkozik azzal, hogy a kevés csapot sem a főzdések, hanem a helyi vendéglátósok működtették. Nem is értem, honnan jött az ötlet, hogy nem sok kapacitás-bővítésre szerveznek rá rengeteg embert. Gondolom így a feladatokon és a hasznon lehetett osztozni, mégis jobbnak tűnik az a módszer, amit a Deák téren követtek pár éve: a cseh sörfesztiválon minden sörnek volt saját csapoló-kisháza, ahol több sörcsapból folyhatott a nedű, és alig kellett sorban állni.
Vajon a lakókat felkészítette valaki arra, ami a házuk előtt volt? Ha igen, az jó, ha nem, elég sokkos állapotban lehetnek még mai is.
Utolsó kommentek